kaikki sähkötyötammattitaidolla ja luotettavasti


Teemme sähkö- ja tietoliikenneasennukset asuin-, liike-, teollisuusrakennuksiin ja vapaa-ajan asuntoihin. Palveluumme kuuluvat myös vikakorjaukset, huollot ja antennijärjestelmät.

sähköasennukset

Uudisrakennuksien sähköistykset


Aloitamme sähkötyöt liittymiskaapelin kytkemisestä perustusten teon yhteydessä ja jatkamme uudisrakennuksen sähköistämistä sitä mukaan, kun rakentaminen edistyy. Hoidamme sähkötyöt loppuun asti. Aina viimeisen pistorasian asentamiseen saakka.


Remonttikohteet


Kylpyhuone, sauna, keittiö ja peruskorjauskohteet.


Valokuitu- ja lähiverkko

Suoritamme valokuitu- ja lähiverkkoasennukset mm. seuraaviin kohteisiin:

kerrostalot, rivitalot, teollisuus- ja tuotantotilat, myymälät, kauppakeskukset, toimistot ja linjasaneerauskohteet

 


huoltotyöt ja vikakorjaukset

Suoritamme kaikki huoltotyöt ja vikakorjaukset nopeasti ja luotettavasti.

Valaisinkorjaukset ulkona ja sisällä

Autolämmitystolppien vikakorjaukset

Hämäräkytkimet, termostaatit, kytkimet yms.

Sulanapitokaapeleiden vaihdot

Sähkövikojen etsintä ja korjaustyöt

Televerkot ja antennijärjestelmät

Televerkot


Toimitamme yleiskaapeloinnin kategorian Cat6a kuparikaapeleilla ja valokuitukaapeloinnin avaimet käteen -periaatteella. Toteutamme myös kaapeloinnin tarvitsemat reitit ja niiden tarvitsemat rakenteet sekä läpiviennit rakenteista. Lisäksi ATK-jakamojen saneeraukset (dokumentointi, uudelleenjärjestely, modernisointi yms.) ovat erikoisalaamme.

Valokuitumittaukset tehdään:

  • Valokuitututkalla käyttäen etu- ja takamittakuituja (500m)
  • Tehomittaparilla käyttäen molempia 1310nm ja 1550 nm aallonpituuksia.
  • Valokuituliittimien puhtaus tarkistetaan videomikroskoopilla ja tulos dokumentoidaan.
  • Optisen valon lähetin vianhakuun
  • Asennukset valokuvataan
  • Yleiskaapeloinnit mitataan standardin mukaisesti Fluken DSX-600 mittarilla.

Kuitujatkoskoneena käytämme Fujikura 70S

Saat meiltä myös ristikytkentäkaapit, liitinpaneelit ja kytkimet. Teemme tarvittavat suunnitteludokumentit, tarkistuspöytäkirjat ja loppudokumentoinnit huolellisesti määräysten mukaan.

Asennetun verkon toimivuus ja suorituskyky testataan huolellisesti aina ennen työn luovuttamista. Lähtökohtamme on, että vaativatkin työt tehdään sovitussa aikataulussa, sovitulla tavalla.

Olemme toteuttaneet tietoverkkoratkaisuja mm seuraaville asiakkaille:

  • Lahti Energia Oy

Anna ammattilaisen toteuttaa sähkö- ja teleasennukset, niin lopputuloksesta tulee taatusti paras mahdollinen. PTR sähkö Oy palvelee joustavasti koko Päijät-Hämeen seudulla – tarvittaessa toki myös kauempanakin.

 

tarvikkeet

Sähkötarvikkeet ja –kalusteet

Valaisimet

Lämmityslaitteet

Televerkot ja antennit

3G- ja 4G-antennit

Langaton Mobiililaajakaista on varteenotettava vaihtoehto silloin kun kiinteää kuitu-, kaapeli-tv- tai parikaapeliyhteyttä ei ole saatavilla.

Monissa tapauksissa langattoman yhteyden maksiminopeuden saavuttamiseksi tarvitaan ulkoisia antenneja, jotka suunnataan yhteyttä tarjoavan operaattorin linkkimastoon.

Räätälöity ratkaisu on yleensä paras

Eri operaattoreiden yhteyksissä on aluekohtaisesti merkittäviäkin eroja. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi käyttöön otettava operaattori valitaan paikan päällä tehtävien mittausten pohjalta.

Mittaukset kertovat myös, tarvitaanko vastaanotossa erillisiä suunta-antenneja tai muita lisälaitteita, vai riittävätkö mokkulan/modeemin omat antennit tarjoamaan vakaan ja haluttuun käyttötarkoitukseen riittävän yhteysnopeuden

Antennijärjestelmät

Asennamme TV- ja radiokanavien vastaanottoon soveltuvat järjestelmät kaiken tyyppisiin kohteisiin; kuten: omakotitalot, vapaa-ajan asunnot, taloyhtiöt, liikehuoneistot

Näkyykö kuva silloin kun haluaisit katsoa suosikkiohjelmaasi? Pätkiikö kuva, tulee ruutuun neliöitä ja särinää? Onko kuvanlaatu säästä tai vuorokauden ajasta riippuvainen?

Ei hätää, hoidamme homman kuntoon: Suuntamme antennin tai vaihdamme sen parempaan, siirrämme maston parempaan paikkaa, asennamme häirönpoistosuodattimen, vahvistimen tai mitä ikinä tarvitaankin avaimet käteen periaatteella.

luotettava kumppani

Olemme mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa, joka hoitaa toimittajan ja urakoitsijan puolesta tilaajavastuulain edellyttämien tietojen noutamisen eri rekistereistä ja pitää tiedot aina ajan tasalla.