sähkö ptr on..


yritys, jolle on tärkeää pitää sovituista asioista kiinni. Pyrimme aina tekemään asiat paremmin kuin vaaditaan. Asiakas pidetään aina ajan tasalla asennuksen työvaiheista. Pyrimme mahdollisimman ekologiseen toimintaan välttämällä paperin käyttöä ja hyödyntämällä digitaalisia palveluita.

palvelulupaus


Pyrimme ylittämään asiakkaan odotukset ja tekemään asiat paremmin kuin vaaditaan.

laitetaan sähköt kuntoon.

Yhteystiedot

laadun tae


Tavoitteenamme on jatkuva toiminnan laadun parantaminen sekä toiminnan koon kasvattaminen, jotta voisimme palvella asiakkaitamme aina vain paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Olemme erittäin tarkkoja rekrytoinnissa sekä alihankkijoiden valinnassa, koska haluamme myydä asiakkaalle sellaista, jota itse ostaisimme.

Meille laatu sekä asiakaspalvelu ja sitä kautta asiakastyytyväisyys ovat ykkösasiat. Yrityksemme on jäsenenä Tilaajavastuu.fi- palvelussa, Sähkö- ja Teleurakoitsijaliitossa ja Suomen Yrittäjissä sekä olemme TUKESin rekisteröimä sähköurakoitsija.

Tilaajavastuu.fi -jäsen  |  TUKESin rekisteröimä sähköurakoitsija  |  Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton jäsen

mies yrityksen takana


Sähkö PTR - eli Pasi Tapio Riikonen palveluksessanne.

pasi riikonen


SÄHKÖASENTAJA, OMISTAJA

Koen että yrittäjänä minulla on sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta. Pystyn helpommin tarjoamaan asiakkaalle kokonaisvaltaisempaa palvelua, kun voin samalla käynnillä suorittaa tilatun työn ja myös tarjota mahdollisesti tarpeellisia lisäpalveluja. Olen toiminut sähkö- ja tietoliikenneasentajana vuodesta 2009 asti ja minulle on kertynyt valtavasti kokemusta monista erityyppisistä työkohteista. Näinä vuosina olen saanut arvokasta oppia, kuinka eri tavoin sähköurakoitsijana voi toimia. Yrittäjänä toimiminen vaatii hyvin myös asiakaspalvelun osaamista. Kohtaan asiakkaani aina asiaankuuluvalla arvokkuudella, heidän tyytyväisyytensä palveluuni on paras käyntikortti uusille potentiaalisille asiakkaille.

Verkostoitumisen kautta olen löytänyt uusia ammattilaisia, joihin luotan jotka luottavat minuun, jolloin pystyn suosittelemaan asiakkaalle tarpeen mukana esimerkiksi rakennusurakoitsijaa tai timantinkovaa timanttiporauksen ja purkutyön ammattilaista. Olen valmis siihen, että joskus on tehtävä töitä aamuseitsemästä iltamyöhään: pääasia on, että se tehdään, mitä luvataan.

044 240 0510   |   pasi.riikonen@ptrsahko.fi